image
Sursa foto: Getty Images

Reacţie surprinzătoare a lui Eden Hazard pe seama şanselor de a câştiga Balonul de Aur

Eden Hazard se află printre cei 30 de jucători nominalizaţi pentru "Balonul de Aur" în 2018, însă susţine că nu merită să câştige prestigiosul trofeu atribuit celui mai bun fotbalist al Planetei.

"Chiar dacă am avut un an foarte bun, trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, nu merit Balonul de Aur. Sunt jucători care au fost mai buni decât mine. Dacă voi obţine într-o zi acest trofeu, cu atât mai bine, însă şi dacă nu se va întâmpla asta, nu va fi o problemă", a declarat Hazard după meciul Belgia - Islanda (2-0), disputat joi seara, la Bruxelles, în Liga Naţiunilor.

Hazard şi-a ales şi un favorit în bătălia pentru "Balonul de Aur": "Aş fi spus Luka Modric, însă el a jucat mai puţin bine de la începutul lunii august. Dacă ţinem cont de debutul acestui sezon, aş spune Kylian Mbappe".

France Football va anunţa câştigătorul din acest an al "Balonului de Aur" în cadrul unei gale care va avea loc pe 3 decembrie.

Eden Hazard a jucat 14 meciuri şi a marcat opt goluri pentru Chelsea în acest sezon, în toate competiţiile. Are 314 partide şi 97 de reuşite în total în în tricoul londonezilor, care l-au cumpărat în 2012, de la Lille, pentru 40 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: