image
Sursa foto: termoelectrica

Termoelectrica îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament

Termoelectrica S.A.îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament.

În contextul temperaturilor exterioare ridicate din această perioadă, Termoelectrica S.A. precizează faptul că a diminuat la minimum temperatura admisibilă a agentului termic livrat consumatorilor.

„Recomandăm gestionarilor fondului locativ și locatarilor să regleze la necesitate consumul de energie termică de la branșamentul blocului, pentru a evita supraîncălzirea locuințelor și a asigura un confort termic optim.

Astfel, pe parcursul zilei, atunci când temperaturile sunt ridicate, e necesar ca reprezentanții fondului locativ să intervină pentru a diminua consumul de energie termică, sau chiar să sisteze livrarea, iar seara, la necesitate, consumul să fie reluat.

În cazul în care administratorii blocurilor întâmpină anumite dificultăți în reglarea sau sistarea căldurii din bloc, inginerii Termoelectrica S.A. sunt gata să intervină oricând, pentru a oferi tot suportul necesar.

Dacă unii locatari sunt nemulțumiți de modul în care este reglată căldura în blocuri, îi îndemnăm să solicite ajutor de la gestionarul fondului locativ”, se menționează într-un comunicat de presă emis de Termoelectrica.

Termoelectrica S.A. asigură cu energie termică 4425 de imobile, dintre care: 466 instituții bugetare, 784 agenți economici/alte instituții bugetare, 2860 de blocuri locative cu circa 209 mii de apartamente și 315 case particulare din mun. Chișinău.

Call Center Termoelectrica S.A.: 1300, 022 447 447

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: