image
Sursa foto: bizlaw.md

Un bărbat a fost condamnat la 11 ani de închisoare pentru tentativă de omor

Un bărbat în vârstă de 56 ani a fost condamnat la 11 ani închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor a unui alt bărbat dintr-o localitate din Hâncești.

Potrivit probelor administrate de către procurori și examinate nemijlocit în ședința de judecată, s-a stabilit că, inculpatul pe data de 1 ianuarie, aflându-se la într-o localitate din raionul Hâncești, fiind în stare de ebrietate, a pătruns în locuința unui bărbat, cu care se afla în relații ostile, și i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuțit. Din fericire victima nu a decedat.

Pe tot parcursul efectuării urmăririi penale pe caz, cât și judecării cauzei penale, inculpatul s-a aflat în stare de arest preventiv, măsură care a fost menținută și de către instanța de judecată, până când sentința va deveni definitivă.

În cadrul ședinței de judecată, inculpatul a pledat nevinovat.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel, la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.

Anterior bărbatul vizat, în anul 2018 a mai fost condamnat la un an închisoare cu suspendarea condiționată a executării pedepsei pe un termen de probă de 3 ani, fiind recunoscut vinovat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Noutăţile partenerilor

comentarii: