image
Sursa foto: Getty Images

AC Milan, în pole-position pentru transferul lui Martial: Care sunt condițiile în care francezul va juca în Italia

AC Milan este interesată de serviciile atacantului francez, Anthony Martial, se arată în presa franceză, iar transferul francezului de la Man. United are toate șansele să se realizeze în luna ianurie 2019.

Problema lui Martial este că în ultimul sezon s-a luptat foarte mult pentru a prinde un loc printre titularii lui Jose Mourinho și a reușit asta doar de 18 ori în Premier League. Potrivit Radio Monte Carlo, în aceste condiții, atacantul nu dorește să-și prelungească contractul care se va încheia la finalul acestui sezon.

United are la dispozitie o clauză care îi poate prelungi contractul fotbalistului pentru încă un an, dar prețul lui Martial va scădea mult sub cele 40 de milioane de euro, cât este evaluat în acest moment.

Martial crede că Milan are toate șansele să câștige lupta cu Chelsea și Juventus pentru semnatura sa, rossonerii asigurându-i un salariu anual de 4 milioane de euro, cât câștigă în acest moment la United.

Prin urmare, Milan îl va lua pe Martial sub formă de împrumut, cu opțiuunea de cumpărare la finalul sezonului, dar totul va depinde de portughezul Jose Mourinho. Tehnicianul lui Man. United are un start de sezon deplorabil și, dacă va continua așa, va fi înlocuit, ceea ce i-ar crește șansele lui Martial de a continua pe "Old Trafford" sub conducerea unui alt antrenor.

Anthony Martial se află la United din 2015, atunci când a fost transferat de la Monaco pentru 50 de milioane de euro.

În acest sezon, Martial a fost rezervă neutilizată la meciul cu Leicester, 2-1, cu Brighton, scor 2-3, a jucat titular, fiind înlocuit în minutul 60, iar cu Tottenham nu a prins lotul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: