image
Sursa foto: Profimedia

„Iubita Cupei Mondiale din 2010" continuă relaţia sa specială cu fotbalul. În ce domeniu activează Larissa Riquelme

Modelul paraguayan Larissa Riquelme (37 de ani) a ajuns celebră nu doar datorită formelor sale, remarcate de operatorii camerelor de luat vederi şi de fotografi în Africa de Sud.

Frumuseţea sa şi pontaneitatea au ajutat-o să fie cunoscută nu doar pentru o vară. A ştiut cum să profite de publicitatea care i s-a făcut acum 12 ani şi jumătatea.

Spaniolii şi-au adus aminte de ea înaintea debutului furtunos al naţionalei antrenate de Luis Enrique (52 de ani), 7-0 cu Costa Rica la CM Qatar 2022 şi au oferit amănunte despre cea care promisese că se dezbracă de tot în timpul CM Africa de Sud 2010 "dacă Paraguay învinge Spania în sferturi".

Scorul (0-1) nu i-a satisfăcut dorinţa, însă de dezbrăcat tot s-a dezbrăcat într-un pictorial prezentat de jurnalul Popular. "O prietenă nu-şi abandonează niciodată dragostea", şi-a motivat Larissa decizia după parcursul excelent, totuşi, al Paraguay-ului la CM 2010.

Popularitatea de care s-a bucurat în perioada respectivă a ajutat-o pe tânără să devină suficient de cunoscută încât să devină imaginea mai multor branduri sud-americane şi să fie angajată ca prezentatorare la televiziune şi la radio.

Iar cu ocazia Campionatului Mondial din Qatar, revista Kriegman a avut ideea să o îmbrace în mireasă, cu văl pe faţă, amintind cumva şi de regulile stricte din emiratul arab.

Chiar dacă au trecut 12 ani de la competiţia la care a devenit celebră, Larissa nu şi-a abandonat pasiunea pentru fotbal, iar acest lucru este vizibil pe contul său de Instagram, acolo unde continuă iubirea sa cu Sportul Rege.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: