image
Sursa foto: Getty Images

Iker Casillas produce surpriza: La 3 luni după infarct, spaniolul de 38 de ani va juca la cel mai înalt nivel

Iker Casillas revine pe teren. FC Porto l-a inclus pe goalkeeperul spaniol în lotul anunţat la UEFA pentru noul sezon de Liga Campionilor, ceea ce înseamnă că antrenorul Sergio Conceicao are de gând să apeleze la serviciile lui. Casillas a suferit pe 1 mai un infarct chiar la antrenamentul lui Porto, iar medicii i-au dat de înţeles că trebuie să stea departe de gazon cel puţin 6 luni.

Casillas a efectuat pregătirea cu echipa în presezon după ce s-a prezentat pe 1 iulie la reunire. Două săptămâni mai târziu, clubul anunţa că jucătorul de 38 de ani va face parte din staff-ul echipei, ocupându-se cu pregătirea portarilor.

Casillas se află la Porto din 2015, de când a plecat de la Real Madrid. În anii petrecuți la portughezi, Iker a evoluat în 156 de partide, a încasat 116 goluri și a reușit să păstreze poarta neatinsă în 74 de meciuri. Iker Casillas și-a prelungit contractul cu un sezon în martie, până în 2020, iar președintele Pinto da Costa l-a informat cu privire la dorința sa de a-l păstra până la 40 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: