image
Sursa foto: poză simbol

VIDEO // Trei tineri din capitală, surprinși în momentul în care fură mai multe biciclete

Trei tineri cu vârstele de 17, 25 și 26 de ani au fost reținuți de oamenii legii, după ce au furat mai multe biciclete. Tinerii anterior au fost cercetați penal pentru infracțiuni analogice.

Suspecții pe parcursul nopții intrau prin acces liber în scara blocurilor de locuit și sustrăgeau biciclete. Aceștia au sustras cel puțin 3 biciclete ce erau lăsate fără supraveghere de către proprietari în blocurile de locuit amplasate pe strada Carierei și orașul Stăuceni, strada Studenților.

Prin acțiunile lor au cauzat proprietarilor un prejudiciu în suma de 13 000 de lei.

Acțiunile tinerilor au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Suspecții în comiterea infracțiunii au fost identificați și escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția. Bicicletele sustrase au fost găsite de polițiști acestea au fost ridicate și urmează a fi returnate proprietarilor

Actualmente aceștia sunt cercetați penal pentru Furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 4 ani.

politia.md

comentarii: