image
Sursa foto: jurnal.md

Ivanov, către Chicu: O persoană demnă ar trebui să iasă în fața cetățenilor și să recunoască că nu s-a descurcat

Fracțiunea Partidului Șor anunță că s-a prezentat astăzi în sala de ședințe a Parlamentului, acuzând majoritatea parlamentară că se autoizolează acasă, în timp ce criza epidemiologică se agravează.

„Constatăm cu îngrijorare că situația epidemiologică, economică a RM se agravează pe zi ce trece. Timp de trei săptămâni, numărul cazurilor de covid 19 este în creștere, iar acțiunile dezorientate ale autorităților crează o perspectivă sumbră. Întreprinderile se închid masiv, zeci de mii de oameni rămân fără locuri de muncă. Fracțiunea Partidului Șor este profund dezamăgită de activitatea Guvernului Chicu și consideră că o persoană demnă ar trebui să iasă în fața cetățenilor și să recunoască că nu s-a isprăvit. În pofida situației din țară, majoritatatea parlamentară sabotează activitatea legislativă. Imaginați-vă ce ar fi dacă și medicii s-ar autoizola”, a declarat vicepreședintele fracțiunii, Violeta Ivanov.

Totodată, Ivanov a precizat că fracțiunea Șor va înregistrat astăzi trei inițiative care țin de protecția mediului, inclusiv un proiect de lege care prevede interzicerea incinerării deșeurilor.

Amintim că, din 22 mai, la Parlament a fost stabilit regim de autoizolare, după ce doi deputați au fost testați pozitiv la COVID-19.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: