image
Sursa foto: playtech.ro

Gadgetul futurist pe care-l vei folosi pe post de mouse și pentru scris

Tap este un dispozitiv parcă rupt din filmele science fiction cu ajutorul căruia vei putea scrie, dar îl vei putea folosi și drept mouse și controler pentru laptopuri sau smartphone-uri.

Tap este un dispozitiv pe care-l pui pe degete și cu care poți comunica în lumea digitală. În funcție de cum-ți miști degetele vei putea scrie mesaje sau da comenzi către orice dispozitiv care are bluetooth, fie el telefon mobil, laptop, tableta sau smart TV. Acesta funcționează wireless, iar bateria ar trebui să asigure opt ore de funcționare.

Așadar, Tap vrea să te scape de tastaturi și vei putea adăuga litere folosind o combinație de mișcări. De exemplu, atunci când fac un tap cu degetul mare litera „A” va apărea pe ecranul gadgetului la care ești conectat, scrie Playtech.

Creatorii dispozitivitului spun că înveți ușor să folosești produsul și că oricine va putea scrie mesaje în câteva minute și că vei putea stăpâni în totalitate procesul de utilizare în doar câteva ore. Ei susțin că majoritatea utilizatorilor pot învăța să scrie alfabetul în 90 de minute.

Destul de mult timp și probabil mulți dintre voi vă veți plictisi înainte să puteți să scrieți un articol folosind Tap. Mai rămâne și întrebarea legată de viteza de scriere care probabil nu va ajunge niciodată la ceea atinsă pe o tastatură normală.

Făcând exerciții îți vei îmbunătății viteza de scris și astfel se dezvoltă și memoria. Cum alfabetul limbii române conține 31 de litere și 26 de caractere îmi este greu să cred că vei putea să folosești sistemul eficient și că va trebui să ții minte multe combinații de mișcări pentru a putea scrie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: