image
Sursa foto: jurnal.md

Wanda Nara a avut o relaţie cu Maradona: Zici că mutau mobila în dormitor

Wanda Nara, iubita lui Icardi, a avut o relaţie cu Maradona, în urmă cu 12 ani. Totul a fost dezvăluit de Mirtha Legrand, o cunoscută prezentatoare tv, care a povestit un episod inedit.

Wanda Nara are un trecut presărat cu multe aventuri. Cea care l-a lăsat pe Maxi Lopez pentru coechipierul şi bunul prieten al acestuia, Icardi, a avut o relaţie şi cu marele Maradona. În urmă cu mai bine de un deceniu s-a speculat pe seama unei posibile idile între actuala agentă de jucători şi El Pibe D'Oro, însă nimeni nu a confirmat. Bănuiala s-a transformat acum în certitudine, după ce o respectată vedetă TV din Argentina a spus lucrurilor pe nume.

"Luam prânzul la Mar del Plata, la hotelul Costa Galana, şi ea s-a apropiat de mine. "De ce nu mă inviţi niciodată la emisiunea ta?, mi-a zis. Am întrebat-o dacă e împreună cu Maradona. "Nu m-aţi lăsat să dorm toată noaptea", i-am spus. Eram în apartamentul prezidenţial şi ei erau în camera alăturată. Nu m-au lăsat să dorm toată noaptea, părea că mută toată mobila din dormitor. Este o poveste adevărată, care a avut loc cu mulţi ani în urmă", a dezvăluit Mirtha Legrand.

În februarie, mai multe publicații din Italia au scris că Wanda l-ar fi înșelat pe căpitanul lui Inter chiar cu unul dintre colegii săi. Jucătorul în cauză ar fi Brozovic, iar dovada ar fi fost o înregistrare audio de pe Whatsapp. Acest incident ar fi despărțit în două și vestiarul formației din Milano.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: