image
Sursa foto: Getty Images

Doi pasageri au coborât alături de câinele lor pe toboganul de urgență al unui avion care se pregătea să decoleze

Doi pasageri ai unui avion care urma să decoleze de pe aeroportul LaGuardia din New York au deschis o ușă de urgență și au coborât pe toboganul gonflabil alături de câinele lor, informează The Guardian, citată de Digi24.

Întâmplarea s-a petrecut în timp ce aeronava părăsise poarta de îmbarcare și se îndrepta către pista de decolare.

Incidentul neobișnuit a dus la întârzierea zborului și reținerea cuplului. Nu se știe dacă bărbatul și femeia au fost sau urmează să fie acuzați pentru fapta lor.

Publicația New York Times scrie, citând un martor aflat la bord, că cei doi s-au îmbarcat în avion, și-au schimbat locurile de mai multe ori și erau agitați.

Brian Plummer a declarat că bărbatul nu s-a așezat pe scaun când aeronava a părăsit poarta de îmbarcare. Acesta i-a spus unei însoțitoare de zbor că nu se poate așeza pentru că suferă de stret post-traumatic. „Dacă mă așez, o s-o iau razna", a spus acesta personalului de zbor. A fost rugat din nou să stea jos, însă a pornit spre partea din fața a avionului.

„Când avionul a început să se deplaseze către pista de decolare, bărbatul s-a ridicat și a ignorat o însoțitoare de zbor care i-a spus să stea jos, spunând că suferă de stres post-traumatic", scrie publicația americană, citându-l pe Brian Plummer, pasager în avion.

La scurt timp, avionul s-a oprit brusc. „Bărbatul forțase o ieșire de urgență, activând toboganul gonflabil, apoi el, partenera sa și câinele lor au coborât din avion", relatează New York Times, citând un oficial al aeroportului LaGuardia.

Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, iar avionul s-a întors la poarta de îmbarcare, iar pasagerii îmbarcați în alte zboruri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: