image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Când vor avea loc audieri în Parlament privind Aeroportul și Air Moldova; Greceanâi: „Nu mă provocați să nu vreau”

Audierile parlamentare privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău și rezilierea contractului cu Avia Invest urmează să fie organizate săptămâna viitoare.

Totodată, deputații vor audia raportul Comisiei de anchetă privind modul de pregătire și desfășurare a privatizării companiei Air Moldova.

Biroul Permanent a decis includerea acestor subiecte pe ordinea de zi a ședințelor în plen ale Parlamentului din 4 - 12 februarie.

„Vrem să știm exact când vor fi organizate aceste audieri să nu ne pomenim în situația de data trecută când ați încheiat sesiunea”, a comentat vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, deputat al Platformei DA.

„Propun să fie organizate pe 12 februarie”, a menționat speakerul Zinaida Greceanâi. „La ce oră? Vom decide joi. Nu mă provocați să nu vreau”, a adăugat Greceanâi la insistența opoziției să fie stabilită o oră audierilor.

Precizăm că, la solicitarea fracțiunii Platformei DA, Biroul Permanent a Parlamentului a decis audierea reprezentanților de la Procuratura Generală, CNA, Ministerul Justiției și APP în cazul rezilierii contractului de concesionarea a Aeroportului, precum și în cazul privatizării dubioase a companiei Air Moldova.

Noutăţile partenerilor

comentarii: