image
Sursa foto: parlament.md

Parlamentul a desemnat membrii Consiliului de supraveghere și dezvoltare al furnizorului public național de servicii media

Parlamentul a desemnat șapte membri ai Consiliului de supraveghere și dezvoltare al furnizorului național de servicii media. Candidații au fost propuși de Fracțiunea parlamentară „Partidul Acțiune și Solidaritate”, Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor și de organizațiile societății civile. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat cu votul a 81 de deputați.

Astfel, pe un termen de șase ani, au fost numiți în funcția de membru al Consiliului de supraveghere și dezvoltare al furnizorului public național de servicii media următorii candidați: Arcadie Gherasim, Sergiu Stanciu, Corneliu Popovici, Aurelian Dănilă, Loretta Handrabura, Cristian Jardan și Irina Mațenco.

Potrivit legislației, Consiliul de supraveghere și dezvoltare al furnizorului public național de servicii media este format din șapte membri, trei propuși de fracțiunile parlamentare și patru înaintați de organizațiile societății civile. Membrii sunt numiți în funcție cu votul majorității deputaților aleși.

Noutăţile partenerilor

comentarii: