image
Sursa foto: facebook.com

Alerta cu bombă la mall: Apelul FALS a fost făcut de un copil (VIDEO)

UPDATE 22:48 // Alerta cu bombă de la mall-ul de pe strada Arborilor a fost falsă, anunță poliția capitalei.

„Urmare a verificării Centrului Comercial, de către specialiștii din cadrul seviciului ”Bomteh”, careva obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate. În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală, a fost identificat individul care a făcut apelul telefonic. Acesta s-a dovedit a fi un minor în vârstă de 13 ani”, informează poliția.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, întru stabilirea tuturor circumstanțelor.

UDPATE 21:00 // Potrivit poliției, la ora 20:20 un bărbat a telefonat 112 și a declarat că pe acoperișul unui centru comercial amplasat pe strada Arborilor se află un obiect explozibil.

La fața locului au fost îndreptate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Centru, angajații IGSU, fiind solicitată și intervenția specialiștilor de la Bombteh.

Forțele de ordine imediat au încercuit zona și au evacuat toți vizitatorii care în acel moment se aflau în incinta clădirii. În prezent, toate serviciile specializate activează la fața locului.

Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Știrea inițială 21:47 // Alertă cu bombă la centrul comercial din capitală Shopping Malldova. Potrivit poliției, tot personalul și oamenii care se aflau în clădire au fost evacuați.

Alertă cu bombă la mall-ul din strada Arborilor

Imagini de la alerta cu bombă de la mall-ul din strada Arborilor https://www.jurnal.md/ro/news/56f4ebf3cdce0a52/ultima-ora-alerta-cu-bomba-la-un-mall-din-capitala-toti-oamenii-au-fost-evacuati-foto.html Posted by Jurnal.md on Friday, 15 January 2021

politia.mdpolitia.md
politia.mdpolitia.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: