Cei de la Real Madrid au realizat o serie de teste la întoarcerea jucătorilor din scurta vacanță avută, iar Mariano Diaz a fost testat pozitiv, scrie Marca.

Având în vedere că testele au fost realizate la domiciliul fotbaliștilor, Mariano nu a intrat în contact cu ceilalți colegi, astfel că nu există riscul apariției unui focar de infecție.

În aceste condiții, Mariano Diaz a fost izolat la domiciliu și va urma protocolul sanitar. Ceilalți colegi de la Real Madrid s-au întors deja la antrenamente astăzi.

Mariano Diaz a fost răscumpărat de Real Madrid la începutul acestui sezon, de la Olympique Lyon, pentru 21,5 milioane de euro. Atacantul a prins doar șapte meciuri în acest sezon și a reușit un gol.

Clubul madrilen a emis un comunicat de presă în care a confirmat vestea oferită de presa spaniolă. Din informațiile prezentate de Real Madrid, Mariano este asimptomatic și nu acuză nicio problemă.

"După testele COVID-19 efectuate ieri pentru prima echipă, Mariano a fost testat pozitiv. Jucătorul se simte foarte bine și respectă protocolul sanitar la domiciliu", a transmis Real Madrid.