image
Sursa foto: newton.md

Important: NEWTON HOUSE Grădina Botanică a anunțat START VÂNZĂRI

Acum și în sectorul Botanica poți obține un apartament cu achitare în rate, pe 5 ani, direct de la dezvoltator, cu o% dobândă.

A fost dat START V NZĂRI în cel mai contemporan proiect din oraș — NEWTON HOUSE Grădina Botanică.

Cel mai ambițios complex rezidențial din Chișinău își propune drept scop crearea unui habitat unic de trai pentru rezidenții de toate vârstele. Dotat cu propria infrastructură socială dezvoltată, aer umidificat datorită lanțului de lacuri din preajmă și a celor peste un milion de metri pătrați de parc natural, facilități fără precedent în țară și zone de recreere imense în aer liber pentru toate grupele de locuitori.

Complexul este menit să ajute oamenii să trăiască frumos ACASĂ, oferind soluții moderne de trai pentru întreaga familie, un nivel sporit de siguranță și dotări inteligente.

În premieră, poți procura apartament de la NEWTON HOUSE și la Botanica prin cea mai comodă metodă de achitare

Uită de procurarea unui apartament în Chișinău prin ipotecă, beneficiază de oferta unică de achitare, disponibilă pentru toate proiectele marca NEWTON HOUSE:

• cu prima rată minimă;

• pe un termen de 5 ani;

• fără dobândă sau comisioane ascunse;

• fără certificat de salariu;

• doar cu buletinul;

• timp de o oră;

• direct de la dezvoltator;

• fără gaj.

Trebuie să amintim că NEWTON HOUSE – prima casă inteligentă din Buiucani s-a bucurat de încrederea clienților, iar cele mai avantajoase condiții de achitare au ajutat mii de familii să cumpere apartamente în Chișinău. Prin urmare, NEWTON HOUSE Grădina Botanică este o continuare logică a misiunii de a ajuta oameni să-și realizeze visul de a avea propria casă.

„Ne face plăcere să vă anunțăm că lansăm acest proiect cu ardoare și suntem onorați să ne continuăm misiunea de a ajuta oamenii să-și îndeplinească visul de a avea propria casă! Vă așteptăm cu dragoste la oficiul nostru de vânzări”, susține directorul de vânzări.

Trăiește o experiență deosebită, înconjurat de natură la NEWTON HOUSE Grădina Botanică

A fost inaugurat și oficiul de vânzări chiar vis-a-vis de intrarea centrală în parcul natural Grădina Botanică. Află mai multe detalii despre proiectul NEWTON HOUSE Grădina Botanică pe pagina oficială: newton.md/botanica sau programează o vizită la numărul de contact: 060 04 40 40.

comentarii: