image
Sursa foto: 24.p3k.hu

Nouă români, morți în urma unui accident teribil în Ungaria; Momentul impactului, filmat în direct // VIDEO

Accident teribil în Ungaria. Nouă români au murit după ce microbuzul în care se aflau s-a tamponat violent cu un camion. Nenorocirea s-a produs în timp ce chiar șoferul maxi-taxiului filma și era în direct pe o rețea de socializare.

Impactul fatal s-a produs pe o șosea din apropierea capitalei Budapesta.

Bărbatul care conducea microbuzul implicat în accident era din municipiul Târnăveni, județul Mureș. Potrivit presei din România, el făcea o transmisiune în direct pe o rețea de socializare, în momentul în care a părăsit banda sa și a intrat cu viteză pe contrasens. Șoferul nu a observat camionul cu nisip, care venea direct spre el, decât în ultima clipă, când a fost deja prea târziu să mai reacționeze pentru a evita impactul și s-a izbit frontal în TIR.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe de la București, toate cele nouă victime, între care două femei și șapte bărbați, sunt cetăţeni români. Oamenii se întorceau acasă, în județul Mureș din Slovenia, acolo unde munceau în agricultură. Cât ține de șoferul TIR-ului, acesta a fost rănit.

Conform datelor preliminare ale poliției ungare, microbuzul a intrat într-o depăşire riscantă, iar viteza excesivă pare să fi contribuit la accident. Autoritățile nu exclud că neatenţia şoferului român să fi fost de fapt cauza tragediei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: