image
Sursa foto: Profimedia

Femeia numită ”beată și nebună” de Nick Kyrgios a ieșit la atac

O iubitoare a tenisului l-a dat în judecată pe australianul Nick Kyrgios, care a acuzat-o că este beată în timpul finalei pe care jucătorul de la Antipozi a disputat-o luna trecută la Wimbledon.

Într-o declaraţie de presă emisă marţi de avocaţii săi, Anna Palus a afirmată că tenismanul australian de 27 de ani a defăimat-o printr-o ''afirmaţie nesăbuită şi cu totul nefondată''.

''Nu numai că aceasta mi-a cauzat un prejudiciu considerabil în acea zi, ducând la expulzarea mea din arenă, dar afirmaţiile false ale domnului Kyrgios au fost transmise şi citite de milioane de oameni pe glob, aducând mie şi familiei mele prejudicii şi suferinţă'', a transmis Anna Palus.

Kyrgios, binecunoscut pentru ieşirile sale nervoase, s-a plâns arbitrului de scaun al finalei cu Novak Djokovic că un fan îi vorbeşte în timpul punctelor.

Când arbitrul de scaun i-a cerut lui Kyrgios să identifice fanul respectiv, australianul a spus: ''Cea în rochie, cea care arată de parcă a băut 700 de pahare, frate!”

Palus a precizat că orice daune va câştiga din procesul cu Kyrgios şe va dona în scopuri caritabile. Totuși, ar prefera să se înțeleagă amiabil cu sportivul australian: ''Sper că domnul Kyrgios va reflecta asupra suferinţei pe care mi-a produs-o mie şi familiei mele şi va oferi o rezolvare rapidă a problemei'', a mai spus Palus.

Kyrgios a jucat prima sa finală de Grand Slam la Wimbledon, câştigând primul set în faţa lui Djokovic, dar apoi şi-a pierdut cumpătul şi a pierdut meciul în patru seturi. El a fost criticat pentru limbajul folosit în faţa Lojei Regale în care se afla prinţul George (8 ani).

Nick Kyrgios va trebui să se prezinte pe 4 octombrie în faţa unui tribunal din capitala Australiei, Canberra, într-un alt proces, în care este acuzat de agresarea unei foste partenere, informează Agerpres.

Citeşte mai mult despre

comentarii: