image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo, final de poveste la Juventus după doar doi ani

Cristiano Ronaldo (35 de ani) vrea să plece de la Juventus Torino după doar doi ani, anunţă presa italiană.

După o perioadă istorică de nouă ani la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus, în 2018. 117 milioane de euro a plătit Bătrâna Doamnă pentru transferul starului portughez, de care s-ar putea despărţi mai devreme decât s-ar fi aşteptat.

Potrivit Radio Rossonera, atacantul portughez s-ar putea despărţi de Juventus în această vară, deşi mai are contract până în 2022 cu actuala campioană a Italiei.

Nu este prima oară când presa internaţională anunţă că Ronaldo poate pleca de la Juventus în această vară. La finalul lunii martie, IIl Messaggero scria că actuala campioană a Italiei riscă să nu îi mai poată suporta salariul starului portughez, în sezonul următor, motiv pentru care Cristiano Ronaldo ar urma să plece de la Torino după doar doi ani.

Transferat în vara anului 2018, de la Real Madrid. Cristiano Ronaldo a marcat 53 de goluri în 75 de apariţii pentru Juventus, alături de care a cucerit două trofee.

Paris Saint-Germain şi Manchester United sunt două dintre posibilele destinaţii ale portughezului, după despărţirea de Juventus, scrie presa internaţională. Manchester United este interesată de câţiva ani de readucerea starului portughez, dar "diavolii", aflaţi momentan pe loc de Europa League în clasamentul din Premier League, trebuie să îşi asigure, mai întâi, prezenţa în grupele Ligii Campionilor, dacă vor să emită vreo pretenţie la transferul lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a evoluat la Manchester United între 2003 şi 2009, perioadă în care a adunat 292 de meciuri, 118 goluri şi 69 de pase decisive. În 2009, Manchester United l-a vândut Ronaldo la Real Madrid, pentru 94 de milioane de euro, sumă record în fotbalul mondial, la acea vreme.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: