image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Grav accident în capitală cu implicarea a două motociclete: Trei persoane, transportate de urgență la spital

Trei persoane au ajuns noaptea trecută la spital în urma unui accident violent în sectorul Botanica al capitalei. În impact au fost implicate o motocicletă și un scuter.

Totul a avut loc ieri pe strada Grenoble din sectorul Botanica al capitalei, poliția fiind alertată la ora 22:20.

Potrivit poliției, scuterul de model ,,Aima” condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani s-a tamponat cu motocicletă de model ,,Triumph Rocket 3” condusă de un bărbat în vârstă de 31 de ani.

În urma impactului au avut de pătimit și au fost transportați la spital ambii șoferi și pasagerul de pe scuter în vârstă de 34 ani, fiind internați în spital.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea circumstanțelor și care din șoferi se face vinovat de comiterea accidentului rutier.

Totodată pe parcursul ultimelor 72 de ore, forțele de ordine au intervenit și documentat 124 de accidente rutiere, dintre care 117 accidente rutiere soldate cu pagube materiale, șapte accidente rutiere soldate cu 9 persoane traumatizate.

Accidentele rutiere soldate cu pagube materiale s-au emis decizii de sancționare a șoferilor cu amenzi în mărime de la 900 lei până la 1 500 lei cu aplicarea punctelor de penalizare.

politiacapitalei.mdpolitiacapitalei.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: