image
Sursa foto: blacknews.ro

Două cadavre, găsite într-o clădire părăsită la Botanica; Suspecții care au înjunghiat victimele de mai multe ori, reținuți

Descoperire macabră în sectorul Botanica al capitalei. Cadavrul unui bărbat în vârstă de 48 de ani și al unei femei de 33 de ani au fost depistate într-o clădire părăsită. Poliția a reținut doi suspecți, printre care un adolescent, care ar fi omorât victimele după ce le-au înjunghiat de mai multe ori.

Totul a avut loc la data de 25 septembrie curent, poliția fiind alertată de un martor care a depistat cadravrele în clădirea părăsită.

Victimele aveau mai multe plăgi tăiate-înțepate în regiunea capului, feței, și abdomenului, în urma cărora a survenit decesul. Potrivit poliției, aceștia nu aveau un loc permanent de trai.

În urma măsurilor de investigație întreprinse, au fost reținuți doi suspecți, un adolescent de 16 ani și un bărbat de 36 de ani. Aceștia se aflau împreună în ziua tragediei, unde au consumat bături alcoolice, iar la un moment dat între victime și suspecți s-a iscat o ceartă.

Indivizii au lovit cu pumnii și picioarele victimile în diferite părți ale corpului și capului, după care au luat un cuțit cu care la fel au aplicat mai multe plăgi, ulterior au fugit. În cadrul audierilor aceștia și-au recunoscut vinovăția comunicând că se cunoșteau cu victimele. Suspecții nu sunt la prima abatere aceștia fiind judecați pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, furt și jaf.

Acum aceștia au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal. Ei riscă pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: