image
Sursa foto: Getty Images

Declarația care i-a enervat la culme pe fanii lui Bayern Munchen: Ce a spus Arjen Robben despre lupta la titlu

Arjen Robben a făcut o declarație care îi va enerva la culme pe fanii lui Bayern Munchen. Olandezul susține că bavarezii nu au în acest moment forma și valoare să se bată cu Borussia Dortmund pentru câștigarea titlului în Bundesliga.

”Nu avem voie să vorbim despre titlu în acest moment, pentru că nu suntem atât de buni. Kovac este foarte ambițios și muncește mult, dar un lucru este clar: să fii anrtrenorul lui Bayern Munchen nu este un lucru ușor”, a spus Robben, citat de Bild.

După primele 11 etape disputate, Bayern Munchen se află pe locul 5, la nu mai puțin de 7 puncte de liderul Borussia. Situația putea fi însă alta. În ultima rundă, cele două formații s-au întâlnit la Dortmund. Bayern a condus în două rânduri, dar gazdele s-au impus cu 3-2.

Bayern Munchen nu i-a prelungit contractul lui Arjen Robben, scadent în 2019, iar presa din Italia a anunțat că Cendiz Under este varianta perfectă de înlocuire a olandezului ajuns la 34 de ani.

”Dacă mă voi despărți de Bayern, asta nu înseamnă că se va termina cariera mea. Acesta este al zecelea sezon la Bayern Munchen. În fiecare zi apare ceva nou și nu ai timp să te plictisești”, a adăugat Robben.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: