„Auto-ironia este cea mai bună formă de umor. De ce fac asta? De ce nu? Nimic nu îmi place mai mult decât ca oamenii să se distreze pe seama mea pentru că apoi pot face şi eu acelaşi lucru cu ei”, a declarat De Frenne pentru Reuters TV.

Barul „Filip’s Place” din Ostend a rămas deschis toată această perioadă, ceea ce le-a permis membrilor familiei şi prietenilor lui Frenne să îl viziteze. De Frenne a avut voie să se ridice câteva minute la fiecare oră, interval pe care îl putea acumula pentru a dormi. În mod ironic, el a avut nevoie şi de pauze pentru a merge la toaletă deoarece closetul nu era conectat la instalaţia sanitară.

„Am fost foarte obosit, şi m-au durut picioarele, însă cred în succesul meu şi încerc să fac în aşa fel încât acest record să devină oficial”, a spus Frenne.

Nu există un record oficial similar, însă De Frenne a declarat că a descoperit că o altă persoană a reuşit să petreacă pe closet 100 de ore. Belgianul a subliniat că reprezentanţii Guinness World Records au fost informaţi despre tentativa sa, iar oficialii locali şi martorii fac demersurile necesare pentru ca recordul să fie validat, relatează Reuters, preluată de Agerpres.