image
Sursa foto: privesc.ru

Alexandr Stoianoglo: Deputatul PD Sergiu Sârbu, vizat într-un dosar penal

Alexandr Stoianoglo, procurorul general al Republicii Moldova, a declarat jurnaliștilor după ședința Consiliului Superior al Procurorilor că deputatul PD Sergiu Sârbu, are statut de bănuit într-un dosar penal, dar și faptul că mai mulți procurori sunt vizați în mai multe dosare penale.

Stoianoglo susține că majoritatea procurorilor vizați sunt bănuiți de abuz de serviciu și falsificarea actelor.

Chiar dacă acesta a refuzat să divulge numele procurorilor vizați, întrebat de jurnaliști, dacă numele Adrianei Bețișor și a lui Andrei Băieșu figurează în aceste dosare, Stoianoglo a răspuns că „nu numai ei doi, mai sunt procurori”.

Totodată, acesta a mai declarat că deputatul PD Sergiu Sârbu, are statut de bănuit într-un dosar penal deschis cu trei luni în urmă de către fostul procuror general interimar Dumitru Robu, însă nu cunoaște de ce este învinuit acesta.

„Am aflat de acest dosar cu câteva zile în urmă pentru că el a fost în subordinea Procuraturii Anticorupție și nu am investigat dosarele pe care le investighează PA ca să nu fie bănuieli că mă implic în activitatea Procuraturii Anticorupție”, a declarat Alexandr Stoianoglo.

Citeşte mai mult despre

CSP

Noutăţile partenerilor

comentarii: