image
Sursa foto: Getty Images

Presa spaniolă anunță: "Cristiano Ronaldo ar putea juca împreună cu Lionel Messi la PSG!" Scenariul prezentat de iberici

PSG l-a transferat recent pe Lionel Messi (34 de ani) din postura de jucător liber de contract, iar gruparea franceză poate repeta istoria cu Cristiano Ronaldo (36 de ani).

Este scenariul prezentat de publicația spaniolă AS, care dezvăluie faptul că planul lui Nasser Al-Khelaifi este de a-l aduce gratis pe portughez pe Parc des Princes vara viitoare, când fotbalistului îi va expira contractul cu Juventus.

Potrivit ibericilor, totul ar pleca de la Kylian Mbappe, care ar fi în continuare hotărât să-și îndeplinească visul de a juca pentru Real Madrid din sezonul 2022/2023, indiferent dacă își va părăsi echipa în schimbul unei sume de bani sau gratis.

Materializarea transferului lui Mbappe la Real Madrid ar declanșa un efect de domino, întrucât o revenire a lui Ronaldo pe Santiago Bernabeu ar fi mult mai dificilă în aceste condiții. Astfel, portughezului îi va rămâne varianta PSG, unde poate face parte dintr-o "tripletă ofensivă" alături de Lionel Messi și Neymar.

PSG ar fi și ea foarte interesată de o posibilă venire a lusitanului vara viitoare, întrucât ideea de a-i avea pe Ronaldo și Messi în aceeași echipă este una pur și simplu de nerefuzat, atât din punct de vedere sportiv, dar mai ales din punct de vedere economic.

Nu doar fanii fotbalului mai vor să-i vadă pe cei doi jucând în aceeași țară, ci chiar și unii dintre jucători. Un exemplu în acest sens este Jose Fonte, cel care a devenit recent campion în Franța cu Lille.

Fundașul i-a trimis un mesaj colegului său din naționala Portugaliei, în care îi cerea să se transfere la Lille, pentru a mai fi încă o dată rivalul direct al lui Messi. Fostul fotbalist al lui Real Madrid a refuzat însă oferta făcută mai în glumă, mai în serios de către Fonte.

"Îi dau mesaje în fiecare zi lui Cristiano pentru a-l convinge să vină la Lille. Nu mi-a răspuns decât cu "ha ha ha", a mărturisit Fonte pentru TalkSPORT.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: