image
Sursa foto: Monica Babuc // Facebook

Babuc susține că Sergiu Sârbu minte când spune că nu a semnat niciun amendament cu privire la țigările electronice // DOC

Vicepreședintele PDM, Monica Babuc, afirmă că Sergiu Sârbu minte atunci, când spune că nu ar fi semnat niciun amendament cu privire la țigările electronice. Deputata a postat pe pagina sa de Facebook și dovada- amendamentul semnat de Sârbu.

Într-o postare pe Facebook, Monica Babuc susține că fostul său coleg de partid, Sergiu Sârbu minte.

Sergiu Sârbu mă întreba în emisiune dacă sunt sigură de faptul că a depus un amendament cu privire la țigările electronice, facilitarea comercializării lor, creșterea gradului lor de nocivitate si, din contra, diminuarea gradului de prevenire a consumatorilor cu privire la efectele nocive ale fumatului. Sunt sigură! L-a depus chiar în 16 decembrie în ziua când noua majoritate parlamentara PSRM-Șor-Pentru Moldova a votat la pachet toate proiectele de interes major... pentru componentele acesteia! Prezint mai jos dovada!

În rest mă gândesc cu tristețe că un om care declara azi cu emfază că, citez:” a greșit votând Legea antipropagandă, că propaganda străină nu constituie o amenințare la securitatea statului ...“( Mare e gradina ta, Doamne!) , uita ca nu doar a votat-o, ci a fost autorul și promotorul aprig al acestei Legi! Un asemenea om poate declara cu ușurința oricând, că, de pildă, a greșit crezând că Constituția este Legea supremă a țării, că a greșit crezând, că Pământul se învârte în jurul Soarelui, că, în fine, a greșit crezând că albu-i alb, iar negru-i negru!

Se pare că acest om a greșit că e specialist în drept. Mai degrabă un scamator în ale politicii, care jonglează după bunul său plac cu Legea departe de a ține cont de interesul cetățenilor”, a scris Monica Babuc pe pagina sa de Facebook.

Potrivit deputatei, coaliția Dodon-Șor a împărțit banii în buget pe criterii strict politice. Astfel, pentru localitățile conduse de reprezentanții socialiștilor și ai lui Șor au fost alocate aproape 300 milioane de lei, iar pentru cele reprezentate de democrați doar 0.9%. Și asta în timp ce Partidul Democrat din Moldova are cel mai mare număr de primari din țară.

Monica Babuc // FacebookMonica Babuc // Facebook
Monica Babuc // FacebookMonica Babuc // Facebook
Monica Babuc // FacebookMonica Babuc // Facebook

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: