image
Sursa foto: Jurnal.md

Mesajul Maiei Sandu, înainte de turul II de scrutin, adresat inclusiv alegătorilor lui Usatâi, Năstase și unioniștilor

Candidatul PAS la fotoliul de președinte Maia Sandu, a adresat un mesaj pe ultima sută de metri de campanie cetățenilor pe care i-a îndemnat să iasă duminică la vot și să susțină schimbarea în Republica Moldova: corupția să fie înlocuită de transparență, cumătrismul – de competență și ca minciunile și manipularea să fie înlocuite de adevăr. Maia Sandu a avut mesaje și pentru alegătorii care și-au dat votul în primul tur pentru liderul Partidului Nostru, Renato Usatâi, pentru liderul Platformei DA Andrei Năstase, pentru cei care l-au votat pe Șor ori pe socialiști.

„Mă adresez oamenilor care în primul tur l-au votat pe Renato Usatâi. Ați ieșit la alegeri pentru că v-ați săturat de nedreptate, de hoție și de sărăcie. Vă îndemn să faceți asta și în turul II, să votați pentru schimbare, pentru unificarea societății în jurul obiectivului comun - lupta cu hoții și sărăcia”, a spus Maia Sandu

„Mă adresez oamenilor care l-au votat pe Andrei Năstase. Am mers împreună cot la cot împotriva regimului lui Vlad Plahotniuc – Dodon. Împreună am reușit să-l alungăm pe Plahotniuc de la putere,împreună trebuie să-l alungăm și pe Dodon”.

„Mă adresez celor care împărtășesc dezideratul Unirii: Dodon a încercat să vă transforme în dușmani ai RM. Minte, ca întotdeauna. Cei care distrug țara cu adevărat sunt hoții ca el, ei ne fură viitorul. Împreuna trebuie să-i oprim”.

„Mă adresez la oamenii care au votat partidul Șor ori socialist. Meritați un președinte care nu vă minte, care să lucreze pentru voi. Noi ne dorim același lucru, ca toți să poată să muncească cinstit aici, acasă și să trăiască bine. Prin votul Dvs vom alege ca statul sa nu mai apere hoții

Voi lupta cu toate armele împotriva corupției și a hoției de aceea vă cer votul, pentru că am nevoi de un mandat puternic pentru a câștiga această luptă împreună”, a mai spus Maia Sandu.

Liderul PAS a ținut să-i atenționeze și pe cei care în viziunea sa încearcă să fraudeze acest scrutin.

„Vreau să-i atenționez pe Pavel Voicu, Zinaida Greceanâi, Marcel Lebedinschi și deputații socialiști care îi susțin pe socialiști. Să nu credeți că puteți frauda aceste alegeri fără consecințe. Cei care fraudează nu au viitor. Cetățenii RM știu ce vor, ei s-au săturat de Dodon și minciunile lui. Hoțiile cumătrismul, minciunile n-au făcut decât să dezbine. Duminică dezbinarea va deveni trecut. Prin unitate avem puterea de a face Moldova o țară a visurilor noastre în care oamenii trăiesc bine, țară de care vom fi mândri și care va fi respectată în toată lumea”, a mai spus liderul PAS.

Maria Bancu, președintele PAS, seniori, a mulțumit pensionarilor care a susținut acest partid în primul tur și i-a îndemnat să fie alături duminică. „Noi, pensionarii din PAS, îndemnăm toată lumea să ne susțină, ca să învingem oligarhii și corpția și să eliberăm RM de hoți și mincinoși”.

La rândul său, primarul de Stăuceni Alexandru Vornicu a îndemnat aleșii locali să nu lase intimidați și să iasă duminică și să-și dea votul pentru un președinte integru care îi va reprezenta pe toți primarii indiferent de culoarea politică a acestora.

„Alegerile de duminică sunt despre satele noastre pustiite și gârbovite de sărăcie și bătrânețe. Sunt despre diaspora RM și cei peste 20 000 de tineri care au plecat din RM în ultimii ani, dar și despre cei 7000 de copii care s-au născut peste hotare. Moldova se află la o mare răscruce, nu mai avem ce ceda și ce pierde pentru că suntem ultimii. Din acest considerent trebuie să strângem rândurile și să ieșim la vot pe 15 noiembrie. Votând duminică Maia Sandu, votăm salvarea Republicii Moldova” a spus deputatul PAS, Vladimir Bolea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: