Potrivit poliției, tragedia s-a produs după ce șoferul, un bărbat din Bălți, ar fi avut un scandal în familie și, beat fiind, a urcat la volan.

Soția sa a alertat poliția în jurul orei 00:05, spunând că, în urma unui conflict în familie, soţul ei a urcat la volanul unei mașini de marcă Skoda Octavia și s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Acesta era în stare de ebrietate și amenința că se va sinucide, a mai avertizat soția lui.

Exact în același minut, la ora 00:05, Inspectoratul de Poliție Râșcani al IGP a fost informat despre producerea unui grav accident de circulație, în preajma satului Corlăteni.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că pe traseul M-5, la intrare în satul Corlăteni, un automobil Skoda Octavia a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o Toyota Auris.

Șoferul mașinii Skoda, un bărbat de 33 de ani, a decedat la fața locului.

Tot în momentul impactului a decedat și șoferul care conducea Toyota - un bărbat în vârstă de 28 de ani, dar și fetița sa de 3 luni.

În mașină mai erau doi pasageri - soția șoferului și verișorul acesteia. În acest moment, ambii se află sub supravegherea medicilor.

Există și un martor la cele întâmplate, un alt șofer, care a povestit că la ciocnirea automobilelor, șoferul mașinii Skoda se deplasa cu viteză din spatele său (direcţia Bălţi spre satul Corlăteni) și că i-a semnalat din faruri să-i cedeze trecerea, chiar dacă traseul era liber. La o distanţă de 400 de metri după efectuarea depăşirii a avut loc impactul.

La moment sunt investigate toate circumstanțele acestui caz.