image
Sursa foto: Getty Images

Revoluție la Bayern Munchen: Jucătorii îl sapă pe antrenorul Niko Kovac; Ce s-a întâmplat după ultimul meci

Criza de la Bayern Munchen s-a adâncit după egalul din ultima etapă, 3-3 cu Dusseldorf. Bild anunță că mai mulți jucători s-au plâns de antrenorul Niko Kovac direct președintelui Uli Hoeness.

Episodul a avut loc chiar în vestiarul bavarezilor, în acest week-end, când tehnicianul nu era de față. Totul s-a întâmplat după duelul cu Fortuna, în care munchenezii au condus cu 2-0 şi 3-1, însă Dusseldorf a revenit senzaţional şi a obţinut un punct pe final.

În urma acestui rezultat, Bayern a rămas la 9 puncte în urma liderului Borussia Dortmund, învingătoare cu 2-1 la Mainz, în timp ce Dusseldorf rămâne penultima, cu doar 9 puncte.

În acest moment, în Germania se vorbește despre posibila demitere a lui Kovac. În locul lui, șefii de la Munchen s-au orientat către Zinedine Zidane sau Arsene Wenger, două dintre cele mai importante nume fără contract.

Cu o săptămână în urmă, Arjen Robben a făcut o declarație care i-a enervat pe fanii lui Bayern Munchen. Olandezul susținea că bavarezii nu au în acest moment forma și valoarea să se bată cu Borussia Dortmund pentru câștigarea titlului în Bundesliga.

”Nu avem voie să vorbim despre titlu în acest moment, pentru că nu suntem atât de buni. Kovac este foarte ambițios și muncește mult, dar un lucru este clar: să fii anrtrenorul lui Bayern Munchen nu este un lucru ușor”, a spus Robben, citat de Bild.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: