image
Sursa foto: border.gov.md

FOTO // Un căruțas, prins în timp ce transporta sute de litri de alcool etilic; Ce explicație le-a dat polițiștilor

Un căruțaș de 59 de ani a fost prins în timp ce transporta 15 butelii de acool etilic, a câte 40 de litri. Acesta le-a declarat polițiștilor de frontieră că nu cunoaște despre conținutul buteliilor întrucât oferă servicii de transport cu căruța în satul Criva contra sumei de 300 de lei.

Cazul a fost depistat ieri, la ora 22:30 pe direcția „Criva - Podvirnoe”, atunci când polițiștii de frontieră au stopat o căruță, condusă de către un locuitor al satului Criva, raionul Briceni.

border.gov.mdborder.gov.md

În urma verificărilor de rigoare s-a stabilit că transporta ascuns 15 butelii din masă plastică cu volumul a câte 40 de litri fiecare. Acestea erau pline cu lichid incolor, specific după miros și proprietăți cu alcoolul etilic. Audiată, persoana a declarat că nu cunoaște despre conținutul buteliilor întrucât oferă servicii de transport cu căruța în satul Criva și a fost solicitat ca seara să transporte încărcătura respectivă contra sumei de 300 de lei.

border.gov.mdborder.gov.md

Ca urmare, marfa a fost ridicată și depozitată la sediul SPF Criva. Cercetările continuă și în prezent pentru a identifica implicarea altor persoane și elucidarea tuturor circumstanțelor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: