image
Sursa foto: Getty Images

Unul dintre Cavani și Neymar e OUT! PSG sparge topurile cu un nou transfer amețitor: achită clauza de 150 de milioane

Paris Saint Germain pregăteşte o nouă ofertă faraonică, după ce a plătit în ultimul an şi jumătate cele mai mari sume din istoria fotbalului pentru achiziţiile lui Neymar şi Kylian Mbappe: 222, respectiv 180 de milioane de euro.

Spaniolii de la OK Diario susţin că şeicii de la PSG sunt gata să forţeze şi transferul starului lui Atletico Madrid, Antoine Griezmann.

Campioana Franţei nu e îngrijorată că Griezmann şi-a prelungit chiar în acest an contractul cu Atletico, după ce a fost foarte aproape de un transfer la Barcelona.

Parizienii vor să achite clauza de reziliere a contractului francezului cu madrilenii, în valoare de 150 de milioane de euro, şi i-au pregătit atacantului în vârstă de 27 de ani un salariu similar celui avut de Neymar, 35 de milioane de euro net pe an.

PSG visează la o pereche franceză în ofensivă, Mbappe - Griezmann, şi îl vede pe fotbalistul lui Atletico opţiunea ideală de înlocuire pentru Edinson Cavani sau Neymar, unul dintre ei urmând să-i părăsească pe parizieni în 2019.

Antoine Griezmann (27 de ani) traversează cel mai bun an din carieră. A cucerit Europa League şi Supercupa Europei cu Atletico, plus titlul mondial cu Franţa, şi e considerat unul dintre favoriţii la câştigarea "Balonului de Aur" în acest an.

Transferat în 2014 de la Real Sociedad pentru 30 de milioane de euro, Griezmann are 116 goluri în 220 de meciuri pentru Atletico Madrid, în toate competiţiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: