image
Sursa foto: jurnal.md

Criuleni: Un bărbat a murit, după ce a sărit dintr-o combină; Sistemul de frânare a unității de transport a cedat

Un bărbat de 57 de ani a murit, după ce a sărit din combina cu care se deplasa împreună cu un coleg de muncă. Într-un moment, sistemul de frânare a unității de transport s-a defectat, iar pasagerul a decis să sară din mers.

Totul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 14.00, pe drumul de acces Brănești-Mașcăuți. La volanul combinei se afla un bărbat de 54 de ani, angajat al unei întreprinderi, în calitate mecanizator. Bărbatul de 57 de ani muncea la aceeași întreprindere și se află în combină în calitate de pasager.

Aproape de intrarea în satul Mașcăuți, la vale, s-a defectat sistemul de frânare, iar pasagerul a sărit din mers, lovindu-se cu capul de pământ și a decedat la fața locului.

Mijlocul de transport a fost stopat la o distanță de aproximativ 440 de metri de la locul căderii. „Conducătorul transportului, fiind testat cu aparatul „Drager", s-a dovedit că nu consumse alcool”, ne-a declarat ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Criuleni, Elena Băetrău. Cazul este cercetat de poliție în continuare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: