image
Sursa foto: platformada.md

Platforma DA, discuții cu cei de la Autosalubritate: Impostoarea parașutată de Plahotniuc la Primărie le-a zis pușcăriași

Platforma Demnitate şi Adevăr continuă întâlnirile cu cetăţenii. În această dimineaţă, vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari, şi secretarul formaţiunii, Chiril Moţpan, au avut o întâlnire cu angajaţii la Întreprinderii Municipală Regia Autosalubritate.

„Dimineață, orele 5:30. Împreună cu Chiril Moțpan suntem la Întreprinderea Municipală Regia Autosalubritate. Aici muncesc 358 angajați, pe care impostoarea, parașutată de Plahotniuc în Primărie, i-a numit pușcăriași într-o emisiune. A jignit sute de oameni doar pentru că n-a putut răspunde la întrebare de ce a fost desemnat în fruntea acestei entități fost comisar de poliție cu reputația dubioasă, care formal a fost cel mai bogat sponsor al Partidului Democrat”, a scris Alexandru Slusari pe pagina sa de Facebook.

„Am avut o discuție scurtă (înainte să înceapă ziua de lucru), dar consistentă cu cei, care zilnic ne curăță orașul. Oameni s-au saturat de mafia, care domină țara și capitala. Mulți visează noaptea revenirea părinților, copiilor, fraților, surorilor de peste hotare în alt oraș, în care toți vor și pot trăi confort. Mulți au spus că Andrei Năstase este ultima lor speranța”, a adăugat Alexandru Slusari.

Platforma DA471Platforma DA471
Platforma DA470Platforma DA470
Platforma DA6Platforma DA6
Platforma DA7Platforma DA7
Platforma DA4Platforma DA4
Platforma DA44Platforma DA44
Platforma DA45Platforma DA45
Platforma DA47Platforma DA47
Platforma DA 13Platforma DA 13
Platforma DA 13Platforma DA 13
Platforma DA 12Platforma DA 12
Platforma DA 2Platforma DA 2
Platforma DA 1Platforma DA 1

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: