image
Sursa foto: jurnal.md

Administratorii restaurantelor cer Guvernului să elimine restricția care le limitează programul până la ora 22:00 (DOC)

Administratorii restaurantelor și localurilor de agrement cer autorităților să elimine restricția ce limitează programul de activitate a unităților de alimentație publică până la orele 22:00

Asociația Națională a Restaurantelor și Localurilor de Agrement din Republica Moldova (MĂR) a expediat în acest sens în adresa Guvernului.

„Luând în considerație micșorarea numărului de cazuri de COVID-19 din ultimele săptămâni, am solicitat autorităților competente în gestionarea crizei sanitare, să fie eliminată restricția ce limitează programul de activitate a unităților de alimentație publică până la orele 22:00, or majorarea cazurilor a fost argumentul de implementare a acestei restricții”, spun reprezentanții asociației.

Precizăm că, în Republica Moldova a fost declarată stare de urgență în sănătate publică până pe 15 ianuarie 2021. Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a stabilit mai multe restricții, printre care și interzicerea activităților de deservire de tip restaurante, baruri, cafenele, cantine în intervalul orelor 22:00-07:00.

horecahoreca
horecahoreca

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: