image
Sursa foto: Profimedia

Un meci din NBA, întrerupt după ce tavanul sălii a luat foc! Spectatorii au fost evacuați de urgență

Meciul Toronto Raptors - Indiana Pacers, disputat sâmbătă în NBA, a fost întrerupt mai bine de o oră după ce tavanul Scotiabank Arena a început să ia foc.

"Din cauza unei probleme cu echipamentul, pompierii le solicită tuturor celor prezenţi să evacueze în linişte clădirea prin cea mai apropiată casă a scărilor. Nu există nicio ameninţare la adresa siguranţei publice", a fost mesajul transmis pe ecranele uriaşe din sală.

"Nu a fost indicat niciun rănit", a adăugat Centrul de operaţiuni al poliţiei din Toronto, într-un tweet. Spectatorii au evacuat cu calm sala, informează Agerpres.

În repriza a treia, la scorul de 66-38 pentru Raptors, a fost decisă întreruperea, din cauza flăcărilor care ieşeau din grila unuia dintre numeroasele difuzoare fixate în tavan, la câţiva metri deasupra celor mai înalte rânduri de scaune din sală. Alarmele de incendiu au sunat atunci.

Meciul s-a reluat, fără public, la ceva mai mult de o oră după ce a fost întrerupt. Toronto Raptors s-a impus cu scorul categoric de 131-91.

Tot sâmbătă, Miami Heat a suferit a patra înfrângere consecutivă, 95-110 în meciul cu Brooklyn Nets, în faţa propriului public. Miami Heat a pierdut primul loc în Conferinţa de Est, pe care se află acum Philadelphia 76ers.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: