image
Sursa foto: Getty Images

Motivul pentru care Messi și Tapia s-au întâlnit pe Santiago Bernabeu

Lionel Messi, starul echipei FC Barcelona, a fost prezent duminică pe stadionul Santiago Bernabeu la returul finalei Copei Libertadores, River Plate - Boca Juniors (3-1, după prelungiri), ocazie cu care a discutat cu preşedintele Federaţiei argentiniene de fotbal, Claudio Tapia. Messi a decis, în această toamnă, să nu mai vină la meciurile naționalei din acest an.

Fotbalistul argentinian a fost aplaudat la scenă deschisă pe stadionul Santiago Bernabeu, în momentul când și-a făcut apariția în tribunele stadionului. Jucătorul Barcelonei a fost aclamat de fanii argentinieni prezenți pe arena rivalei Real Madrid.

Messi nu a mai jucat pentru naţionala Argentinei după ce aceasta a fost eliminată de Franţa în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018. Potrivit France Football, Tapia încearcă să-l convingă pe atacantul Barcei să revină cât mai curând la echipa "albiceleste".

Tapia a indicat pe Twitter că a discutat în capitala Spaniei cu Messi şi cu selecţionerul naţionalei Argentinei, Lionel Scaloni, notează EFE.

Se presupune că starul Barcelonei va reveni la echipa naţională în 2019, pentru a juca la Copa America, turneu ce va avea loc în Brazilia, între 14 iunie şi 7 iulie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: