image
Sursa foto: Getty Images

Familia Schumacher scoate la licitația un super bolid. Michael a câștigat cu el toate cursele

Un nou bolid, la volanul căruia Michael Schumacher a concurat, este scos la vânzare de familia sa. Ferrari F300 este monopostul cu care septuplul campion mondial a concurat doar de 4 ori în 1998 și a câștigat toate aceste curse.

Totul se întâmpla în perioada marii sale rivalități cu Mika Hakkinnen.

Mașina este o adevărată bijuterie, iar soția lui Michael Schumacher, Corinna, se așteaptă să obțină un preț cuprins între 6 și 8 milioane de dolari pe ea la licitația programată în perioada 18-20 august, în California.

Mașina în cauză este una extrem de interesantă. Șasiul a fost proiectat de un grup format din Rory Byrne, Giorgio Ascanelli, Aldo Costa, Willem Toet și Nikolas Tombazis. Monopostul are un motor V10, care produce de 800 de cai putere și un sunet unic.

Michael Schumacher a pilotat acest bolid F300 la Marele Premiu al Canadei, La Magny Cours, pe Silvertone și la Monza (ultima apariție).

În sezonul următor, 1999, "Căluțul Cabrat" a creat un nou monopost care a adus titlul mondial Scuderiei la constructori.

Michael Schumacher (53 de ani) a câștigat 7 titluri mondiale, dintre care 5 la rând (2000-2004).

După accidentul suferit de Michael Schumacher în decembrie 2013, familia septuplului campion mondial a făcut totul pentru a-i asigura tratamentul necesar refacerii. Însă progresele au fost mici, din informațiile scurse cu greu din interiorul familiei sale.

Pentru a-i susține tratamentul, familia lui Michael Schumacher a vândut diverse proprietăți și mașini speciale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: