image
Sursa foto: colaj foto jurnal.md

Un alt angajat al Spitalului Republican, răpus de COVID-19: Bărbatul a activat în cadrul instituției 35 de ani

Încă un angajat al Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din capitală s-a stins din viață pe data de 4 martie, fiind răpus de virusul Covid-19.

Evghenii Polejaev avea 54 de ani și activa în Departamentul Inginerie Biomedicală și gaze speciale. Bărbatul a muncit în cadrul instituției 35 de ani.

„Cu profundă tristețe anunțăm decesul colegului nostru Polejaev Evghenii, care activa în Departamentul Inginerie Biomedicală și gaze speciale. Domnul Evghenii a pierdut lupta cu COVID – 19 pe data de 4 martie, având doar 54 de ani. Toată viața profesională și-a dedicat-o Spitalului Clinic Republican. Evghenii Polejaev a activat în instituție timp de 35 de ani. A fost un coleg săritor la nevoie, cu un suflet blând, un profesionist în munca sa. A fost un om înțelept, bun, amabil, sârguincios. Aducem condoleanțe apropiaților lui și dorim curaj și putere. Dumnezeu să îl primească în Împărăția Sa”, menționează instituția într-un mesaj de condoleanțe.

Ieri o altă angajată a instituției Alla Bantiuc a pierdut lupta pentru viață din cauza coronavirusului. Femeia activa în calitate de asistentă medicală în secția chirurgia toracică.

Precizăm că până acum peste 90 de angajați ai sistemului de sănătate au murit din cauza complicațiilor provocate de coronavirus.

Noutăţile partenerilor

comentarii: