image
Sursa foto: Getty Images

Schimb ISTORIC de jucători între Real Madrid şi Barcelona, după finala UCL! Ar fi marea lovitură a verii

Pare puţin probabil, dar spaniolii scriu că Real Madrid şi FC Barcelona, cele două mari rivale, au discutat despre un posibil schimb de jucători.

Ţinând cont că piaţa nu oferă prea multe alternative, dar şi de criza financiară provocată de pandemia de coronavirus, Real Madrid şi FC Barcelona, cei doi giganţi din La Liga, s-ar fi aşezat la masa tratativelor pentru un schimb interesant de jucători.

Jurnalistul Jaime Navarro scrie că noul antrenor al Barcelonei, Ronald Koeman nu este interesat să-l păstreze pe fundaşul stânga, Junior Firpo.

Olandezul nu pare foarte entuziasmat nici de posibilitatea ca Jordi Alba să mai rămână pe Nou Camp, considerându-l pe lateralul de 31 de ani un fotbalist conflictual.

Prin urmare, Koeman ar fi pus pe lista sa un nume interesant de fundaş lateral stânga: Sergio Reguilon! Aici apare prima problemă a Barcelonei. Reguilon, una dintre marile promisiuni ale fotbalului din Spania este fotbalist sub contract cu Real Madrid, chiar dacă vineri a cucerit Europa League în tricoul Sevillei.

Sursa citată anunţă că preşedintele Josep Maria Bartomeu ar fi discutat cu prietenului şi omologul său, Florentino Perez, despre posibilitatea ca Barcelona să-l transfere pe Reguilon.

Vicecampioana Spaniei a propus o sumă de bani şi un jucător la alegere între Ivan Rakitic şi Arturo Vidal, ofertă refuzată pe loc de Perez. A urmat apoi o propunere care l-ar fi pus pe gânduri pe preşedintele Realului: Reguilon la schimb cu Philippe Coutinho, brazilianul care duminică seara a cucerit UEFA Champions League alături de Bayern Munchen, dar care nu va mai continua pe Allianz Arena.

Brazilianul în vârstă de 28 de ani are contract cu Barcelona care a plătit 120 de milioane de euro pentru el. Coutinho este cotat acum la doar 56 de milioane de euro şi a punctat de 8 ori în Bundesliga pentru Bayern Munchen.

Pe de altă parte, Sergio Reguilon are o cotă de piaţă de 25 de milioane de euro, dar Real Madrid vrea pentru el, minim 55 de milioane, atât cât le-ar fi cerut deja celor de la Chelsea, interesaţi şi ei de transferul talentatului fundaş stânga.

O diferenţă între cerere şi ofertă care s-ar putea rezolva printr-un schimb avantajos pentru ambele tabere

Un posibil schimb Reguilon - Coutinho nu este privit cu ochi buni de către suporterii blanco.

Aceştia au reactionat imediat pe reţelele de socializare: "Inadmisibil! Nu se poate să ni se întâmple aşa ceva!" a scris unul dintre ei. "Avem un fundaş stânga de top, crescut în curtea clubului, iar noi am mers să dam 50 de milioane pe un francez necunoscut. Mai mult, acum fundaşul nostru să ajungă la Barcelona? Nu, mulţumim!" a reacţionat un alt fan.

"Reguilon e mai bun decât Marcelo, Mendy şi Jordi Alba la pachet! Acest schimb este o invenţie" a punctat un alt fan al echipei Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: