image
Sursa foto: Getty Images

Eugenie Bouchard se plângea că nu are iubit, iar fanii au acționat: Primesc tot mai multe CV-uri de la băieți

Eugenie Bouchard (26 de ani - locul 328 WTA) a postat acum cinci zile un mesaj prin care transmitea că izolarea din cauza COVID-19 ar fi mult mai amuzantă dacă ar avea un iubit. Sportiva a dezvăluit pe rețelele de socializare că fanii au început să îi trimită CV-uri în acest sens, pe adresa de email a agentului său.

Canadianca se află în autoizolare di ncauza coronavirusului și în urmă cu o săptămână a stârnit amuzamentul, dar și interesul fanilor, în momentul în care a spus că ar avea nevoie de un iubit.

Jucătoarea de 26 de ani a dezvăluit, pe Twitter, că agentul ei a anunțat-o că primește zilnic, din ce în ce mai multe CV-uri de la diferiți bărbați care "își depun candidatura" pentru poziția de iubit al lui Bouchard.

"Agentul meu tocmai m-a informat că voi, băieți, trimiteți astfel de CV-uri la adresa de email pe care o găsiți la mine pe profil. Tebuie să vă opriți cu toții", a spus, râzând, Eugenie Bouchard.

Fanii au glumit din nou pe seama acestui aspect și i-au răspuns imediat canadiencei:

"Măcar ajung și la tine aceste CV-uri?", a fost întrebarea unuia dintre fani.

"Să știi că nu sunt pentru agentul tău, sunt pentru tine", a adăugat un alt fan.

"Am trimis și eu unul. Te afli în izolare, Genie, nu ai vreo scuză pentru care să nu îl citești", a spus un alt susținător.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: