image
Sursa foto: as.com

Real Madrid a reclamat pe Inter Milano la FIFA: Motivul invocat și reacția italienilor

Cluburile Real Madrid și Internazionale Milano se află în mijlocul unui scandal imens în legătură cu o presupusă abordare ilegală a mijlocașului Luka Modric de către gruparea milaneză.

Luka Modric ar fi fost în Italia în această vară și s-ar fi întâlnit cu persoane apropiate clubului Internazionale Milano. Mijlocașul croat în vârstă de 32 de ani și-ar dori să plece de la Real Madrid și ar fi fost încântat să joace alături de conaționalii săi Sime Vrsaljko, Marcelo Brozovic și Ivan Perisic.

Oficialii clubului Inter Milano au negat acuzațiiole venite din partea celor de la Real Madrid. "Plângerea este bazată pe dovezi circumstanțiale. Nu a existat niciun contact direct cu jucătorul. Investigația FIFA se află într-o fază preliminară", au anunțat italienii, conform BBC.

Zilele trecute, Marko Naletilic, agentul lui Modric, a confirmat dorința jucătorului de a pleca la gruparea din Milano. Agentul lui Modric spune că fotbalistul croat vrea să joace în campionatul italian.

Italienii anunță ce se întâmplă cu transferul lui Modric la Inter

"Adevărul este că Inter a încercat să-l ia, iar Modric a fost influențat de Cristiano Ronaldo în acest sens, care deja joacă în campionatul Italiei. Modric vrea să fie un star în Serie A cu Inter. Să vedem.

Cred că mai devreme sau mai târziu Luka va juca în Italia. Ca și alți croați de vârsta lui, a crescut urmărind fotbalul italian", a spus agentul jucătorului.

258 de partide are Modric în tricoul lui Real Madrid, club pentru care a bifat 13 goluri și 40 de assist-uri. Modric, care a venit la Real de la Tottenham, în 2012, a câștigat o singură dată campionatul Spaniei și Liga Campionilor de patru ori.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: