image
Sursa foto: Getty Images

Kylian Mbappe va pleca de la PSG? Reacția oficialilor campioanei Franței

Kylian Mbappe nu se vede pe termen lung la Paris Saint Germain. Jurnaliştii de la Marca susţin că atacantul francez le-a transmis clar şefilor lui PSG că nu are de gând să-şi prelungească actualul contract cu parizienii, scadent în 2022

Mbappe n-ar vrea să semneze o nouă înţelegere, acum sau în anii viitori, indiferent de salariul care i-ar fi oferit de campioana Franţei. Noul director sportiv al celor de la PSG, brazilianul Leonardo, a făcut o serie de declarații care ar putea declanșa un nou cutremur la Paris, după situația tensionată cu Neymar.

"Nu pot promite că Mbappe își va prelungi contractul", a spus Leonardo pentru "Le Parisien", care a continuat: "Mbappe este aici. Este un om important pentru club. A revenit la antrenamente și are o atitudine pozitivă".

Preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, l-a declarat în mai multe rânduri netransferabil pe Mbappe, pe care Real Madrid visează să-l aducă. Kylian Mbappe este al doilea cel mai scump fotbalist din istorie: a fost achiziţionat de PSG în 2017, de la Monaco, pentru 180 de milioane de euro.

La cei 20 de ani ai săi, Kylian Mbappe are în palmares deja cinci trofee: două titluri în Ligue 1, o Cupă a Franței, o Cupă a Ligii Franței și o Cupă Mondială cu naționala Franței.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: