image
Sursa foto: Getty Images

Andy Murray s-a retras de la Madrid Open înaintea duelului cu Novak Djokovic. Cauza abandonului

Britanicul Andy Murray, locul 78 ATP, s-a retras de la Madrid Open, înaintea meciului din optimile de finală cu liderul ATP, sârbul Novak Djokovic, informează BBC.

"Din nefericire, Andy Murray nu poate fi prezent pe stadionul Manolo Santana din cauza unei boli", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Murray l-a învins pe campionul US Open 2020, austriacul Dominic Thiem, acum pe locul 91 ATP, în primul tur al turneului, înainte de a obţine o victorie în faţa canadianului Denis Shapovalov, locul 16 ATP, în manşa a doua.

Andy Murray urma să dispute primul meci cu Djokovic după mai bine de cinci ani. Ultima dată ei au jucat în finala de la Doha din 2017, câştigată greu de Djokovic. Scorul partidelor directe este de 25-11 în favoarea sârbului.

"Peste 7,5 milioane de copii sunt expuşi riscului de escaladare a conflictului din Ucraina, aşa că lucrez cu Unicef Marea Britanie pentru a ajuta la furnizarea de materiale medicale urgente şi truse de dezvoltare pentru copii.

Educaţia vitală continuă, aşa că UNICEF acţionează pentru a permite accesul copiilor strămutaţi la educaţie şi pentru a sprijini reabilitarea şcolilor avariate şi înlocuirea echipamentelor şi mobilierului distrus.

Voi dona câştigurile în bani din premii pentru restul anului. Copiii din Ucraina au nevoie de pace, acum", a scris Murray, pe Twitter.

Citeşte mai mult despre

comentarii: