image
Sursa foto: IP Ungheni

Detalii despre impactul de la Ungheni în care a murit un bărbat: Acesta a pierdut controlul mașinii fiind înțepat de albini

Noi detalii despre tragedia la Ungheni în care un bărbat a murit iar fiica sa a ajuns la spital, după ce microbuzul în care se aflau s-a prăbușit de pe un pod. Potrivit celor spune de fiica victimei, bărbatul transporta struguri de poamă în microbuz și a fost înțepat de albini, astfel pierzând controlul volanului.

Ofițerul de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol, a declarat că versiunea preliminară a producerii accidentului, viteza, a fost exclusă, după ce fiica victimei relatat că tatăl său trasporta struguri de poamă în microbuz.

La un moment dat acesta a fost înțepat de albini și a pierdut controlul volanului în timp ce se deplasa pe pod. În urma derapării, microbuzul s-a prăbușit într-o râpă de la o înălțime de cinci metri. Cei doi sunt originari din raionul Fălești.

Ulterior șoferul in urma traumelor primite a decedat în drum spre spital, iar pasagera a fost internata în spital cu diverse leziuni corporale. Aceasta s-a ales cu comoţie cerebrală, fractura gambei drepte şi traumatism închis a coloanei vertebrale.

Poliția investighează și alte circumstanțe.

Noutăţile partenerilor

comentarii: