image
Sursa foto: IP Edineț

Accident grav la Edineț; Două persoane au decedat pe loc după ce un autocar s-a tamponat cu un automobil

Un autocar de pe ruta Chișinău - Varșovia s-a tamponat frontal cu un automobil de model Dacia.

Un accident grav s-a produs în această dimineață în jurul orei 07:30 între localitățile Brătușenii Noi și Brătușenii Vechi, raionul Edineț. În urma impactului două persoane au decedat pe loc.

La fața locului s-au deplasat angajații și conducerea DP Nord al INSP, membrii Grupei operative a IP Edineț, procurorul de serviciu al Procuraturii raionului Edineț, membrii echipajului Unității de salvatori și pompieri nr. 23 Edineț al DSE municipiului Edineț.

La fața locului s-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 35 de ani, aflându-se la volanul automobilul de model Dacia Logan, din motive necunoscute a ieșit pe contrasens, iar mașina pe care o conducea s-a tamponat frontal cu autocarul de model Scania, de pe ruta Varșovia – Chișinău,.

Șoferul autocarului, în vârstă de 34 de ani, locuitor al raionului Ialoveni, dar și cei 38 de pasageri nu au avut de suferit

În urma impactului șoferul și pasagerul din automobilul Dacia Logan, în urma traumelor primite au decedat la fața locului. Angajații DSE au intervenit la descarcerarea cadavrelor din automobilul Dacia Logan.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: