image
Sursa foto: jurnal.md

Chirtoacă despre avionul aterizat la Chișinău: „Dodon ori fuge ca și Plahotniuc, ori îi vin întăriri pentru un alt scenariu”

Înainte de închiderea secțiilor de votare la Chișinău a aterizat un avion din Federația Rusă. Fostul primar al capitalei Dorin Chirtoacă susține că avionul a venit pentru Igor Dodon. „Ori fuge ca și Plahotniuc, ori au venit întăriri pentru un alt scenariu.”

Dorin Chirtoacă susține că acum câteva ore la Chișinău a aterizat un avion din Federația Rusă. Despre acest fapt au relatat și alte surse media. Chirtoacă susține că avionul a venit pentru Igor Dodon.

Este un avion care a aterizat la Chișinău venit din Federația rusă. Ori fuge ca și Plahotniuc, ori au venit întăriri pentru a pregăti să facă ceva în Parlament. Din câte văd s-ar putea să vrea în două trei zile să devină premier, s-ar putea să-și dea repede demisia și Zinaida Greceanâi să-l propună prim ministru ca interimar și în două trei zile să ne pomenim cu el la Guvern. Acesta nu știe să piardă și să recunoască.

Aceste alegeri au fost organizate nu de Dodon și stafful său, ei au crezut că vor câștiga cu ajutorul primit din Federația Rusă”, a punctat Dorin Chirtoacă de la sediul PSRM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: