image
Sursa foto: jurnal.md

Un locuitor al capitalei spune că timp de aproape jumătate de an a umblat pe la câteva spitale pentru a-şi trata un picior

Un locuitor al capitalei acuză mai mulţi medici de neglijenţă. Timp de aproape jumătate de an, Petru Fălceanu a bătut la uşile doctorilor de la câteva spitale din Chişinău pentru a-şi trata un picior bolnav. Mai întâi a ajuns la Spitalul Clinic Republican, apoi la Institutul de Medicină Urgentă, pentru ca în final să fie operat într-o clinică privată. Bărbatul s-a plâns la Ministerul Sănătății și la Procuratura capitalei. A primit un răspuns de la minister, în care scria că medicul de la Spitalul Republican s-a ales cu „mustrare aspră”.

Petru Fălceanu povesteşte că, la începutul acestui an, mai exact pe 15 ianuarie, a cerut ajutorul unui medic de la Spitalul Clinic Republican pentru că, de durere, nici nu putea călca pe piciorului drept.

După această experienţă nefericită, Petru Fălceanu spune că a mers la Spitalul de Urgenţă, dar nici de acolo nu a plecat întremat.

După vreo patru luni de umblat prin spitalele de stat, bărbatul a decis să meargă la o clinică privată. Ce a urmat, dar și ce reacții au avut reprezentanții instituțiilor medicale în care a fost internat Petru Fălceanu, aflați duminică, 22 iulie, de la ora 19, în cadrul emisiunii „Patrula”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: