image
Sursa foto: Profimedia

Anturajul lui Erling Haaland a reacționat după ce Oliver Kahn a spus că norvegianul nu intră în planurile lui Bayern Munchen

Erling Haaland (21 de ani) a devenit un nume uriaș în fotbalul european, iar cluburile europene se bat pentru serviciile atacantului norvegian cotat la 150 de milioane de euro.

Printre formațiile interesate de Erling Haaland se numără Manchester City, Real Madrid, dar și rivala madrilenilor din La Liga, Barcelona.

Jan Aage Fjortoft, unul dintre apropiații familiei Haaland și cel care de multe ori a vorbit în numele acesteia, a făcut o remarcă acidă pe rețelele sociale, după ce Oliver Kahn, președintele de la Bayern Munchen, a declarat că formația bavareză nu își permite să îl transfere pe norvegian, deși este candidatul ideal pentru a-i lua locul lui Robert Lewandowski.

"Nu cred că ne-am face treaba bine dacă nu am lua în considerare un atacant atât de tânăr și bun. E un fotbalist excelent și promite mult pentru viitor. Totuși, aspectele financiare sunt mult peste tot ce ne putem noi imagina", a spus Oliver Kahn, conform presei din Germania.

Kan Aage Fjortoft a transmis pe Twitter un mesaj cu subînțeles adresat bavarezilor: ”Președintele Kahn spune că Bayern nu intră în cursa pentru transferul lui Erling Haaland din cauza aspectului financiar. Bine, bine.. Abia aștept ziua în care tot adevărul despre transferul lui Haaland va ieși la iveală”.

Socotelile lui Erling Haaland cu formația din Bundesliga nu sunt încheiate. Contractul norvegianului la formația germană va expira abia în vara anului 2024, iar oficialii grupării speră să îl păstreze cât mai mult timp pe atacant, deși sunt conștienți că acest lucru devine din ce în ce mai dificil.

În ultima perioadă, se pare că oficialii grupării din Bundesliga s-au săturat de indecizia fotbalistului și i-au transmis să ia o decizie cât mai repede.

Directorul sportiv al Borussiei Dortmund a vorbit despre situația atacantului norvegian și a precizat că acesta a primit un termen limită până la care trebuie să ia o hotărâre.

”Există o clauză de reziliere. Am stabilit și o dată limită”, a transmis Sebastian Kehl, potrivit Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: