image
Sursa foto: Jurnal.md

În autocarul cuprins de flăcări pe traseul Chișinău-Orhei se aflau 37 de copii

UPDATE 17:19 // În autocarul cuprins de flăcări în apropierea satului Peresecina din raionul Orhei se aflau 37 copii și 3 maturi. Autocarul venea din Hâncești și se îndrepta spre Orhei.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, chiar în timpul deplasării, din motorul vehiculului a început să iasă fum. Șoferul a observat acest lucru și s-a oprit. Toată lumea a fost evacuată la timp, iar mai apoi focul a cuprins întregul autobuz.

Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit, însă vehiculul a fost distrus în totalitate. Incendiul a fost localizat în aproximativ 40 de minute.

UPDATE 16.22 // Potrivit poliției, în momentul izbucnirii incendiului, în autocar se aflau mai multe persoane. Din fericire aceastea au fost evacuate la timp și nimeni nu a avut de suferit.

Totul a avut loc pe traseul Chișinău-Orhei în apropiere de satul Gornoe. La volanul autocarului se afla un bărbat de 54 de ani, care a observat la un moment dat fum în spatele autcarului și a stopat pe acostament”, a declarat ofițerul de presă al IP Orhei, Irina Burdujan.

Potrivit ofițerului de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, pentru stingerea incendiului au fost îndreptate două echipaje ale pompierilor.

__________________________________________________

Un autocar a fost cuprins de flăcări pe traseul Chișinău-Orhei. Incendiul s-a produs cu puțin timp în urmă.

Oamenii aflați în autocar au fost evacuați. Ambulanța, pompierii și poliția la fața locului. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Jurnal.mdJurnal.md

Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: