image
Sursa foto: Jurnal.md

A comandat omorul amantei fostului soț, dar a fost denunțată de killer: O femeie de afaceri din Bălți, trimisă în judecată

O femeie de afaceri din Bălți riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață, pentru pregătirea omorului la comandă a amantei fostului ei soț. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale anunță că a terminat urmărirea penală și a trimis în judecată dosarul penal de învinuire a acesteia.

Femeia de 57 de ani a identificat un pretins executor al omorului, contra sumei de 5.000 de euro. Persoana contractată, însă, a colaborat din start cu oamenii legii, ceea ce a făcut posibilă reținerea comanditarului în flagrant, în momentul transmiterii banilor, în schimbul planșelor fotografice ce confirmau executarea comenzii. Femeia a fost plasată în arest preventiv.

„În cadrul urmăririi penale, probele acumulate au dat temei și posibilitate procurorilor responsabili de caz să întocmească concluziile de învinuire în privința persoanei care a acționat cu discernământ, din motiv de răzbunare și gelozie. Actualmente, inculpata se află în arest la domiciliu, după eliberarea ei din arest preventiv, de către judecătorul de instrucție, la 15 martie, poziție menținută și de către magistrații de la Curtea de Apel Bălți, după respingerea contestațiilor depuse de procurori”, informează PCCOCS.

Potrivit legii, dacă va fi găsită vinovată femeia riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

Noutăţile partenerilor

comentarii: